MB CE 666

“Prosimo voznico rdečega plug-in Toyota Priusa z registrsko tablico MB CE 666, naj nemudoma umakne svoje vozilo z intervencijske poti.”

Na kaj bi vi pomislili, če bi iz zvočnikov slišali zgornje obvestilo? Morda, odkod jim informacija, da vozilo upravlja ženska? Moja asociacija bi bila še en avto z dvojno registrsko tablico. Dvojno v smislu dve oznaki mest: Maribor in Celje.

Ste tudi vi opazili relativno veliko (glede na verjetnostni račun, ki pravi, da je za dva slovenska nešumnika 22×22 različnih možnosti) avtomobilov s takšnimi tablicami? Resda še nisem videl tablice z oznakama MB in LJ, a ravno maloprej sem z avtobusa videl tablico MB CE 660. In se ponovno domislil, ali je tisti, ki v državni upravi določa serijske številke na tablicah hotel spodbujati “bratstvo in enotnost” med slovenskimi mesti. ;)

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “MB CE 666”

  1. Lucille Glenn  pravi:

    Uporabnik Pepe pravi: Aja, še to: za koga se sploh naredi maša? Za tistega, za katerega misliš, da je v življenju grešil. Taki so namreč lahko prilezli le do vic. Če je živel “brezmadežno”, maša ni potrebna, ker je tako ali tako v nebesih. Vice so najpomembnejša blagajna Cerkve in zapisal sem tako rekoč uradno verzijo. Torej za Pavelića (in Rupnika in domobrance) nekdo meni, da ni bil brez greha.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !