Darwin in homoseksualci

V darwinistični tekmi za ohranitev svojih genov zmagujejo ravno homoseksualci. Le na prvi pogled presentljivo. Verjetno vam je znano, da so biologi poimenovali Eva žensko, po kateri imajo čisto vse ženske na svetu gen, ki se deduje le po ženski strani. Dalje biologi verjamejo, da je naša vrsta bila na pragu izumrtja in da nas je v nekem trenutku bilo le kakšnih sto homo sapiensov. Temu dejstvu pripisujejo zelo majhno raznolikost naše vrste v primerjavi z na primer psi. Psi se lahko med seboj parijo od tistih z manj kot kilogramom žive vage pa do največjih stokilašev. Zelo so raznoliki, a pripadajo le eni vrsti. Medtem ko nas je ljudi še več kot psov, a smo vsi praktično skoraj isti. Tako slovenski homoseksualec s svojim izstopom iz neproduktivnega kreganja za ženske in podporo slovenski kulturi poveča možnost sosedovim otrokom, da bodo uspešni. Že čez tri generacije pa itak ni razlik v genih med njegovimi in sosedovimi potomci, saj se geni malo pomešajo, a itak so vsi njegovi geni že itak še prevečkrat pokopirani po celi Sloveniji.

A kljub temu povsem logičnemu spoznanju, da je naravna selekcija pri ljudeh končana in da je “boj za obstanek” in posledična zaploditev veliko otrok enako nesmiselna kot jesensko preobjedanje čez težo 100 kilogramov, ko pa je itak manj kot kilometer od mene že prva trgovina, v kateri celo zimo dobim dovolj hrane… kljub temu spoznanju, …

Če vas res zanima konec razmisleka, si ga lahko pogledate v mojem komentarju pod člankom. Neprijetno mi je, a izgleda, da sem res malo mazohista, da takšne reči o sebi hočem priznati.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !